į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2019-06-03. DARBAI PRASIDEDA.

Mieli rukliečiai,


Šį nuostabų vasaros vakarą noriu su Jumis pasidalinti dvejomis džiugiomis žiniomis. Viena iš jų, kaip tikriausiai jau pastebėjote, tai Piliakalnio seniūnaitijos kiemų sutvarkymo projekto įgyvendinimo darbų pradžia. Darbai pradėti nuo senų pamatų likvidavimo ir požeminių darbų.

 

Todėl pirmuoju etapu bus įrengta lietaus nuotekų tinklų dalis rekonstruojamoje Piliakalnio seniūnaitijosteritorijoje. Didžioji dalis šio projekto yra finansuojama kelių programos ir plėtros lėšomis, todėl šiomis lėšomis bus negalima įrengti automobilių stovėjimo aikštelių prie daugiabučių ir kitų, su keliais nesusijusių darbų, šie objektai turėtų būti įrengti savivaldybės biudžeto lėšomis.


Antroji gera žinia, kad pagaliau įvyko viešieji pirkimai ir bus pradėti šalia mokyklos esančio stadiono rekonstrukcijos darbai. Šis stadionas po rekonstrukcijos nebus tik mokyklos, jis bus skirtas visos bendruomenės poreikiams. Sutartis su rangovais turėtų būti pasirašyta jau birželio 12 dieną. Taip pat į pabaigą eina viešieji pirkimai dėl Ruklos miestelio infrastruktūros plėtros projekto. 


Džiugu, kad ilgus, ne vienerius metus ruošti projektai materializuosis ir įgaus kūną. Šią vasarą Rukla tiesiog taps viena didele statybų aikštele, kur bus daug kasama, griaunama, pjaunama ir t. t. Būkite kantrūs ir pakantūs laikiniems nepatogumams, saugokite savo vaikus, neleiskite jų į statybvietes ir netrukus visi džiaugsimės visais atsinaujinimais, naujomis poilsio zonomis, pėsčiųjų takais. 
                                                          Gintas Jasiulionis