į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2021-03-16. TEGYVUOJA NAUJAS DRAKONAS

 

 "Tegyvuoja naujas drakonas!..."


Dabartinė valdančioji dauguma prieš metus kartu su užvaldyta žiniasklaida nuožmiai kritikavo valstiečių daugumą - kad jie nori sukurti policinę valstybę.


Tačiau patapus valdančiaisiais, kažkodėl drakono nugalėtojai neįtikėtinai operatyviai patys virto drakonais.
Laisvės partijos frakcijos seniūnė Ieva Pakarklytė kartu su bendražygiais jau inicijavo pataisas, jog tas, kuris apie jų partiją pasakys blogą žodį bus nuteistas labiau nei už narkotikų platinimą.

 

Išplėsta neapykantos kurstymo sąvoka, įtraukiant tai, jog tie, kurie įžeis asmenis, kenčiančius dėl lyties tapatybės sutrikimo – sėdės.


Tad tikrai, teisūs yra tie, kurie sako, jog po išbandymo valdžia Laisvės partija tapo Nelaisvės.
Dėl TS-LKD,- jau seniai jie nėra nei krikščionys, nei demokratai.


Tad tai, kad kuklusis krikščionis demokratas Mantas Maldeikis siūlo uždrausti anoniminius komentarus – jau neturėtų stebinti.


Neturėtų stebinti ir tai, kad glamūrinė misė VR ministrė Bilotaitė įkūrė naują policiją, kuri seks ką žmonės kalbėsis socialiniuose tinkluose ir namuose. Ir už netinkamus pokalbius bus siūloma bauda iki 1500 eurų – daugiau nei už narkotikų platinimą. O grįžtantieji iš užsienio kelionių ar komandiruočių, jei testas bus teigiamas, negalės sugrįžti į savo namus.


O kada, spėkite, buvę krikščionys ir buvę demokratai sukurs minčių ir sapnų policiją?
Juk ir praeities kūrimo ministerija (kur komjaunimo aktyvistas ir marksizmo dėstytojas tampa disidentu ir prezidentu) jau kuriama...


Ir dzin ekskrikščionims, kad jų premjerė ir ministrai siūlo karantiną baigti tik tiems, kurie už testavimą mokėtų iš savo piniginių už brangiausius visoje ES testus virš 80 eurų. Tai juk akivaizdi socialinio solidarumo priemonė, o tie, kurie mano kitaip – Rusijos agentai…


Ir mauras nukalęs per prezidento rinkimus Skvernelį turi žinoti savo vietą – dalyvavimas EVT gi ne jam, o Grybauskaitei buvo skirtas.


Taigi – jei valstiečiai kūrė policinę valstybę, tai konservatoriai panašu, kad kuria KGB-istinę..."

P.Gražulis