į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2021-04-01. AR PALEISTI SEIMĄ?


Jau nekyla klausimas ar visuomenėje rengti referendumą ar ne, šio Seimo paleidimui, siekiant surengti pirmalaikius rinkimus.


Klausimai jau kyla tik dėl to, kokia formuluotė turi būti pritaikyta 58 Konstitucijos straipsniui apie pirmalaikius Seimo rinkimus ir jo išankstinį paleidimą, kad jį galėtų paleisti referendumu pati visuomenė.


Iš esmės bus reikalingi 2 referendumai - pirmas - įdėti atitinkamą eilutę į 58 Konstitucijos straipsnį, ir antras - pagal tą straipsnį paleisti Seimą.


Esant dabartinei situacijai tam gali prireikti iki 1 metų. Apytiksliai. Bet tai kur kas geriau, nei laukti dar 4 metus, kaip tą siūlė I.Šimonytė.


Tam gerą pradžią gali padaryti "Didysis Šeimos gynimo maršas 2021", nes viskas vyksta dėl šeimos ir kyla irgi iš Šeimos. Dėl mūsų valstybės pagrindų, kurie šiandien intensyviai klibinami.


Klibinami per visus įmanomus galus ir visomis įmanomomis kryptimis. Net taip vadinamas LRT varo atvirą propagandą rytinėje sekmadienio laidoje apie tai, kad vaikai gali, esą, savarankiškai pasirinkti lytį. Suaugę sėdi toje laidoje kur apie tai diskutuoja vaikai ir iš akių matosi, jog supranta ką daro. Supranta ir daro toliau. Telegrame sudėtos tos laidos ištraukos.

 

Tėveliai turėtų uždrausti vaikams žiūrėti LRT.
Tai elementarus nusikaltimas, kuris tapo įmanomas tik todėl, kad valdžioje yra būtent ši valdančioji koalicija. Ir ji tą žino. Nebijokime pažvelgti tiesai į akis. Trauktis jau nebėra kur. Patogaus laukimo laikas baigėsi.


Didžiausia šios koalicijos kvailybė tame, jog ji tikisi, kad jos priimti įstatymai išliks kaip tas pamatinis akmuo įmūrytas valstybės pamatuose.


Klystate negerbiamieji - mūsų valstybės pamatuose nuo amžių įmūryta šeima, kaip kertinis šios visuomenės akmuo (ne valstybės), pagarba Tėčiui ir Mamai, seneliams ir protėviams, meilė savo vaikams, ir tik iš to vėliau kyla atsakomybė prieš valstybę, kuri gina šiuos pamatinius dalykus.


Valdžia, kuri pabando eksperimentuoti šiais sakraliniais dalykais - pasmerkta nueiti į nebūtį, o visi jos sprendimai nueis paskui ją.


Mes tuo pasirūpinsime. Ir jokia policija to nesustabdys ir net nestabdys, nes policija ir kariuomenė yra mūsų vaikai, mūsų tėvai, mūsų giminės, draugai ir artimieji. Ir jų gyvenimas kyla iš tų pačių pamatų kaip ir visos likusios visuomenės. Lemiamu momentu jie bus su mumis.


Mes - mažos šalies, tačiau didžios, kylančios iš praeities dvasios, Tautos atstovai.
Ir mes žinome, kas mus svarbu šiandien, kas mums buvo svarbu vakar ir kas buvo ir bus svarbu per amžių amžius.


Jūs galite suklaidinti mūsų vaikų protus, bet jų širdys liks su mumis ir mes juos susigrąžinsime sau. O jūs nueisite į istorijos šiukšlyną, lydimi baisios ir nenuplaunamos gėdos, kaip pasikėsinę į Dvasinius tautos pamatus.
Aš manau (beveik esu įsitikinęs), kad pirmasis referendumas bus surengtas jau šiais metais.


Ir visi nuo dabar seksiantys veiksmai - reikš pasirengimą šiam veiksmui.


P.S. Kelkitės į Telegramą, ten jau pamažu keliasi visas judėjimo centras. Neatsilikite nuo aktualios informacijos. FB jos galite nepamatyti.