į pradžią turinys susisiekite  
NAUJIENOS
2021-10-22. AR PIRMASIS STREIKAS PAŽADINS TAUTIEČIUS

Lietuvos Šeimų Sąjūdžio ir kitų visuomenininkų mitinguose valdžiai keliami reikalavimai dėl gyventojų segregacijos ir kitų perteklinių suvaržymų atšaukimo - ignoruojami, ministrai nenušalinami, Prezidentas užima pasyvią poziciją. Pradedamos svarstyti galimybės pereiti prie griežtesnių poveikio priemonių: boikotų, kelių blokavimo, streikų... 

 

Vilniaus viešojo transporto darbuotojų profesinė sąjunga paskelbė neterminuotą streiką, kuris prasidės š.m. lapkričio 08 dieną. Įspėjimas įteiktas tiek Vilniaus miesto savivaldybei, tiek UAB „Vilniaus viešasis transportas“.

 

Gal būt ši akcija pabaksnos vilniečius, kurie kol kas nemato reikalo pakelti užpakalius nuo sofų ir turinčius galimybę pėstute ateiti į vos ne po langais vykstančius mitingus, kai tuo tarpu pagrindinė dalyvių masė samdo autobusus ir važiuoja į Vilnių iš visos Lietuvos pakraščių.

 

Tikėtis, kad pas mus gyvenimas normalizuosis savaime, nieko nedarant - naivu ir kvaila. Latvijoje jau įvesta komendanto valanda, Australijoje - karinis režimas. Ten jau seniai paruoštos specialios koncentracijos stovyklos nepaklusniesiems. Lietuvoje tam tikslui greičiausiai bus panaudojamos nelegaliems migrantams kurtos stovyklos iš konteinerinių namelių.

 

99 iš šimto, perskaičiusių šias eilutes, pagalvos: "Aš tai tikrai ten nepapulsiu, nes nesu  durnas ir niekur nesikišu"...

 

Vokietijoje įsitvirtinus naciams vienas pastorius-disidentas taip įvardijo savo šalies padėtį.

 

"Kai jie atėjo sunaikinti žydų, aš jų negyniau, nes nebuvau žydas. Tada jie atėjo sunaikinti profsąjungų, aš jų negyniau, nes jokiai profsąjungai nepriklausiau. Po to jie atėjo sunaikinti katalikų, aš ir jų negyniau, kadangi buvau protestantas. O kai jie atėjo sunaikinti manęs, tai manęs ginti jau nebebuvo kam".

 

Gyvenimo praktika rodo, kad visi totalitariniai režimai  palaipsniui naikina atskiras visuomenės grupes vieną po kitos. Taigi, "protingieji kurmiai", kurie niekur nesikišat - jūs taip pat eilėje. Tai tik laiko klausimas.

 

Juo labiau, kad seniai nebe paslaptis pasaulio galingųjų planas, artimiausiu laiku sunaikinti bent aštuonis iš dešimties tų, kurie tik valgo, miega ir bezda - net ir totalitariniams režimams tokie nereikalingi. Tam ir yra sugalvotas bei aktyviai stumiamas masinės vakcinacijos planas.   

 

Kita info